آینه برنز در چین

 

البته گسترش آینه برنز در عصر وارینگ اتفاق افتاد که در حدود 2100 تا 1600 سال قبل از میلاد مسیح بود که آینه برنز در سراسر چین معروف و مشهور شده بود.می بینیم که استفاده از آینه برنز در سراسر چین حتی در آن زمان هم رواج داشته است،لذا می توان نتیجه گرفت که آینه برنز آینه ای قدیمی است و جزو اولین آینه های استفاده شده در قرون قبل از میلاد مسیح می بوده است.آینه برنز پس از آن تقریبا 1500 سال دست نخورده و به همان شکل تولید شد و مورد استفاده قرار گرفت اما در سال های 200 قبل از میلاد تا 200 پس از میلاد ،آینه برنز تغییراتی پیدا کرد.سپس آینه برنز تی ال وی شروع به تولید شدن کرد.آینه برنز تی ال وی به این علت نامگذاری شده است که همه آنها در پشتشتان حروف انگلیسی تی و ال و وی حک شده بود و زیبایی خیره کننده ای بهشان می داد البته طرح هایی با نشان اژدها هم در آینه برنز تی ال وی بکار می رفت چرا که اژدها نماد حیوان مردم چین است و در آنجا تقریبا در هر مساله ای از اژدها استفاده می شود.نمادهای طبیعی و باستانی زیادی در آینه برنز در همان عصر کهن به کار گرفته می شده است.

برای دریافت مشاوره برای خرید آینه و شیشه رنگی و انواع دیگر شیشه ها می توانید با ایران لاکوبل تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

 


در این قرن ها بود که مسافران غربی توانستند به کشور های شرق راه پیدا کنند و انواع جدیدی از آینه های غربی را به آنها معرفی نمودند.به عنوان مثال می توانیم از آینه معروف و زیبای ونیزی نام ببریم که از طیق جاده ابریشم و عبور از کشورهای خاورمیانه و کشور عزیزمان ایران بدست چینیان می رسید و متقابلا محصولاتی مانند آینه برنز هم بهمین طریق به کشورهای غربی می رسید البته اگر خودشان نمی توانستند بسازند.آینه برنز خام از عصر نئولیتیک در چین ساخته می شد و معمولا آینه برنز در چین به شکل دایره ای ساخته می شد که البته یک طرفش هم جلا داده می شد و اندود می شد تا بازتاب خوبی داشته باشد.این یعنی قرن ها و سالهاست که استفاد از آینه برای دیدن و انجام کارها و حالا آینه برنز در کشورهای متمدن آن روزگاران رواج داشته.البته پشت آینه برنز دایره ای شکا در آن زمان در چین کنده کاری هایی هم انجام می شد و طرح های زیبایی رویش کشیده می شد و شاید سوراخ هایی هم رویشان ایجاد می شد و آینه برنز در این دوره دارای دسته هایی بود که برای آویزان کردن این نوع آینه ها استفاده می شد و امکان آویختن این نوع آینه برنز در جاهایی که برای دیدن لباس و موارد دیگر استفاده می شد وجود داشت.

عصر افول آینه برنز در چین

عصر اینه برنز و استفاده از آن پس از گسترش اکتشافات اروپاییان و افزایش مناسبات تجاری بین آنها و ایرانیان در قرن 13 و پس از آن خاتمه پیدا کرد.پس از آن تولیدات آینه برنز در مناطقی که از قدیم این تولیدات را در بازار می فروختند متوقف شد و این بخش از تاریخ غنی چین برای همیشه به دست فراموشی سپرده شد.

از عناصر پرکاربرد در طراحی داخلی ساختمان آینه است که طرفداران فراوانی دارد. از میان آینه های موجود در بازار آینه ها و شیشه های رنگی مانند شیشه رنگی لاکوبل ، شيشه رنگي دكوراتيو امروزه بیشتر از قبل مورد استقبال طراحان و معماران قرار گرفته است. آینه برنزی یکی از انواع آینه های رنگی است که امروزه بسیار مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی ساختمان های مسکونی و تجاری قرار گرفته است. یکی از رنگ های محبوب در هنر طراحی دکوراسیون داخلی ساختمان، رنگ برنز است که علاوه بر جذابیت بالا باعث افزایش جلوه نمای داخلی ساختمان شود و آن را چند برابر کند. آینه های برنزی به دلیل رنگ جذاب آن ها که در واقع ترکیبی از رنگ قهوه ای و طلایی است ظاهری شیک و مدرن به فضای داخلی ساختمان می دهد و از این رو در اکثر طراحی های مدرن و لوکس از آینه های برنزی استفاده می شود. محدودیت خاصی در مورد کاربرد آینه برنزی در ساختمان و طراحی دکوراسیون داخلی وجود ندارد و می توان از انواع طرح و مدل آینه های برنزی در ابعاد گوناگون در موقعیت و مکان های مختلف استفاده کرد حتی می شود با ترکیب این آینه با . در ادامه می خواهیم به بررسی کلی آینه های برنزی از جمله آینه مسی و شامپاینی و چگونگی محاسبه قیمت هر یک از آن ها بپردازیم با ما همراه باشید.
 

کاربردهای مهم آینه برنزی

آینه برنزی جزو آینه های خاص و منحصر به فرد دکوراتیو محسوب می شود که امروزه بسیار مورد توجه طراحان و معماران مدرن قرار گرفته است. از کاربردهای مهم آینه های برنزی دکوراتیو می توان به نصب در فضای داخلی ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری اشاره کرد. آینه های برنزی را معمولا به صورت متقارن در اتاق پذیرایی یا ورودی ساختمان برای جلوه بیشتر فضا انتخاب و نصب می کنند.از این نوع آینه های دکوراتیو می توان در بخش های دیگر ساختمان نیز استفده کرد و در واقع کاربرد آن بستگی به نوع طراحی و چیدمان فضای داخلی ساختمان دارد.   

آینه شامپاینی

آینه ها تاثیر فوق العاده ای در زیبایی و جذابیت فضای داخلی ساختمان دارند و از آن ها در تمامی مکان های موجود در ساختمان استفاده می کنند. از جذابترین و پرطرفدارترین انواع آینه های رنگی می توان به آینه شامپاینی یا آینه مسی اشاره کرد. آینه های شامپاینی نسل جدیدی از آینه های جذاب تزئینی هستند که اغلب برای طراحی دکوراسیون شیک و لوکس استفاده می شوند. مهمترین نکته ای که در مورد آینه های مسی و شامپاینی وجود دارد این است که بسیار به آینه برنزی شباهت دارند اما در واقع از لحاظ رنگ با آینه های برنزی تفاوت دارند. آینه های مسی یا شامپاینی تلفیقی از رنگ های صورتی و قهوه ای هستند در صورتی که آینه برنزی به رنگ قهوه ای پررنگ است. با توجه به این توضیحات می توان نتیجه گرفت که از آینه شامپاینی نیز می توان به عنوان آینه های دکوراتیو دیواری به صورت منظم یا نامتقارن استفاده کرد و زیبایی فضای داخلی را چند برابر کرد.
 

قیمت آینه شامپاینی

آینه های شامپاینی و مسی را را می توان به تنهایی یا ترکیب با سایر رنگ ها در طراحی دکوراسیون داخلی استفاده کرد. قیمت هر یک از آینه های دکوراتیو را با در نظر گرفتن عوامل مختلف محاسبه می کنند. از فاکتورهای مهم قیمت گذاری آینه های دکوراتیو می توان به ابعاد و اندازه آینه، نوع آینه، نوع برش آینه، کاربرد آن در ساختمان، خدمات نصب و دستمزد نصاب و غیره اشاره کرد. کارشناسان ابتدا تمام شرایط را در نظر می گیرند و براساس آن به مشتریان بهترین نمونه آینه دکوراتیو را پیشنهاد می دهند. آینه های شامپاینی جزو آینه های لوکس و شیک در طراحی دکوراسیون داخلی به شمار می روند که در ابعاد مختلف با قیمت متفاوت به بازار عرضه می شوند. با توجه به ابعاد و اندازه مورد نیاز می توانید قیمت آینه های شامپاینی را محاسبه نمایید. چنانچه قصد انتخاب و خرید بهترین آینه شامپاینی را دارید می توانید از مشاوره افراد متخصص در زمینه طراحی و تولید آینه های دکوراتیو بهره مند شوید. آن ها با توجه به میزان بودجه در اختیار شما بهترین گزینه های آینه های دکوراتیو را برای خرید و نصب در محل معرفی و پیشنهاد می دهند.

معرفی انواع آینه های شامپاینی

مجموعه های تولید کننده آینه های شامپاینی می توانند با در نظر گرفتن نیاز بازار و سلیقه افراد انواع آینه های شامپاینی را با طرح و اندازه مختلف تولید و به بازار فروش عرضه نمایند. آینه های شامپاینی هر یک مناسب برای مکان خاص می باشد و با توجه به نوع چیدمان و طراحی داخلی در محل مناسب قرار می گیرند. از انواع آینه های شامپاینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
•    آینه شامپاینی لوزی
•    آینه شامپاینی جورچین
•    آینه شامپاینی سند پلاست
•    آینه های شامپاینی گرد، مستطیل
•    آینه های شامپاینی تراش خورده
هر یک از موارد بالا با توجه به طرح و ابعاد و اندازه در بخش های مختلف ساختمان استفاده می شوند. به طور مثال از آینه های شامپاینی مستطیلی معمولا به صورت نامتقارن و در ابعاد مختلف طبق الگو هندسی در کنار آینه های مربعی برای طراحی زیباتر قرار می گیرند. از این نوع آینه های دکورایتو می توان در اتاق پذیرایی، ورودی ساختمان، اتاق خواب یا هر بخش از خانه با توجه به طراحی دکوراسیون برای جلوه بیشتر در ساختمان استفاده کرد. آینه های شامپاینی را می توان به صورت سند بلاست نیز تولید کرد. از نمونه آینه های شامپاینی سند پلاست می توان در سرویس های بهداشتی و حمام برای زیبایی و جلوه بی نظیر استفاده کرد. 

مزایای نصب آینه شامپاینی در دکوراسیون داخلی

بسیاری از طراحان و معماران مدرن و کلاسیک از انواع آینه های رنگی از جمله آینه شامپاینی و مسی، آینه برنزی به دلیل زیبایی و مزایای فراوان در طراحی دکوراسیون داخلی استفاده می کنند. مهمترین مزایای آینه های رنگی شامپاینی یا مسی را در ادامه به آن می پردازیم. آینه های شامپاینی نقش مهم و پر رنگی در طراحی دکوراسیون داخلی دارند که برای زیبایی و شکوه بیشتر در ساختمان کاربرد دارند. از آینه های شامپاینی در ابعاد و اندازه های متفاوت می توان در بخش های مختلف ساختمان استفاده کرد زیرا می توان نور را به خوبی انعکاس دهد و فضای داخلی را به طور یکنواخت روشن کند. از مزایای مهم آینه های شامپاینی می توان به پوشش نواقص و ایرادات ساختمان اشاره کرد. از این آینه های جذاب می توان در ساختمان برای پنهان نمودن کاستی های موجود در طراحی ساختمان استفاده کرد. همچنین از این نوع آینه های دکوری می توان با هدف افزایش زیبایی و نورپردازی در محیط استفاده کرد. آینه های شامپاینی به دلیل تنوع در طرح در بخش های مختلف ساختمان کاربرد دارد که باعث زیباسازی محیط می گردد.


جمع بندی

آینه های برنزی جزو آینه های محبوب و پرطرفدار آینه های رنگی دکوراتیو به شمار می روند که در انواع طرح و مدل تولید و به بازار فروش عرضه می شوند. آینه های برنزی جلوه خاص و منحصر به فردی را به طراحی داخلی منزل هدیه می دهند از این رو در طراحی دکوراسیون لوکس و مجلل بیشتر استفاده می شود. آینه های برنزی تاثیر فوق العاده ای در زیبایی و جذابیت فضای داخلی ساختمان دارد از این رو در ابعاد و اندازه متفاوت برای بخش های مختلف ساختمان به کار می روند و می توان با ترکیب این آینه با شیشه رنگی مانند: شيشه رنگي پنجره ، پارتیشن شیشه ای رنگی . رنگ آینه های برنزی طلایی و قهوه ای است و اغلب با آینه های شامپاینی و مسی اشتباه می شوند. تفاوت رنگ آینه های شامپاینی یا آینه های برنزی در این است که آینه های برنزی قهوه ای پررنگ اما آینه های شامپاینی قهوه ای و صورتی می باشند. هر یک از آینه های برنزی و آینه های مسی و شامپاینی را می توان در هر بخش از ساختمان با توجه به نوع طراحی و چیدمان خانه استفاده کرد. توصیه می شود برای انتخاب و خرید انواع آینه های دکوراتیو با افراد متخصص و حرفه ای در این زمینه مشورت نمایید. آن ها با توجه به نوع طراحی، نیاز و سلیقه مشتری بهترین آینه دکوراتیو را به آن ها معرفی می کند.

آینه برنز

 

قدمت استفاده از آینه برنز به هزاران سال قبل باز می گردد.البته قدمت استفاده از آینه ها به 8 هزار سال قبل هم می رسد.اما یکی از مهمترین نشانه های استفاده از ایندست آینه ها،آینه های برنزی چینی بود.اجداد ماقبل تاریخ ما به توانایی ذوب برنز در کوره ها دست یافتند.سپس آهن و استیل را نیز در کوره ذوب کردند و اولین نشانه های ساختن آینه برنزی در مصر و چین بوجود آمد و شگفتا که این تاریخ به 2900 سال قبل از میلاد مسیح می رسد.در حالی که مصریان خیلی سریع از برنز به مواد دیگر برای ساخت آینه هجرت کردند،ابسیدیان جلا داده شده که 4000 سال قبل از میلاد ساخته شده بود،سلنیت جلا داده شده و انواع مواد دیگ برای ساخت آینه برنز به کار گرفته شد.چینی ها اما هنر ساخت آینه برنزی را بکار گرفته و ادامه دادند و از این لحاظ پدر آینه برنزی شناخته می شوند.آینه برنز در فرهنگ چین ذوب گشت و کم کم به زندگی روزمره مردم چین رسوخ پیدا کرد و تبدیل به نماد زندگی انها گشت و اتفاقات مهمی از زندگی روزمره آنها را در آغوش گرفت.استفاده از آینه برنز به مذهب و سنت و این افراد رسوخ پیدا کرد و این اتفاقات تا قرون 17 و 19 ادامه یافت.

برای اطلاع از قیمت شیشه و آینه و انواع شیشه های دیگر با ایران لاکوبل تماس گرفته و از جدید ترین قیمت ها با خبر شوید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

آینه برنز
آینه برنز
آینه برنز